Asiakkaamme kertovat

“Päivitimme uudet kantaversiot, laitteet ja arkkitehtuurin Miracle Finlandin asiantuntevalla avustuksella. Kahden suuren tietokantaympäristön ongelmaton siirto uusille palvelimille samalla kertaa ei olisi ollut mahdollista ilman Miraclen kokemusta. Ylläpito- ja valvontapalvelu turvaa jatkossa omat ja asiakkaidemme tiedot ja auttaa meitä keskittymään omien palveluidemme kehittämiseen.  ….ja kollegoilta kehuja: “mitä, menikö kaikki muka ongelmitta” “

Jukka Laitinen / Tuotepäällikkö , Festum Software Oy

 

“Sako Oy on luottanut Miracle Finlandin palveluihin kaikissa tietokanta-asioissa siitä asti kun vaihdoimme IBM DB2 UDB:sta Oracleen. Suosittelemme.”

Ari Kukkonen / IT Engineer, Sako Oy

 

“Todella paljon kiitosta, olette kyllä
***** Oracle-palvelutalo”

Henrik W. / CIO, Verkkokauppa.com

“Exadata asennettiin kesäkuun lopussa 2012 ja se oli toiminnassa jo syyskuussa. Toimituksen käytännön toteutuksesta vastasi Oraclen partneri Miracle Finland Oy”

Tapio Lautanala / Business Support Systems, Fonecta

“Kun saimme kuulla Oraclen täsmäratkaisusta keskikokoiseille yrityksille ja vanha yhteistyökumppanimme Miracle Finland Oy suositteli ODA:ta, päätimme valita sen. Oraclen Database Appliancen implementointi oli todella helppo ja suoraviivainen prosessi. Meidän oma IT:mme pystyi tekemään työn itse ja Oraclen ja Miraclen teknisten asiantuntijoiden tukea tarvittiin vain Oracle Active Data Guardin asentamisessa. Vaikka asennustyö tehtiin itse, ODA otettiin käyttöön ennätysnopeassa ajassa.”

Juha Reunanen / R&D Director, 3 Step IT Group Oy